محل تبلیغات شما

دوستان سبزاندیش سلام 

تاخیر بنده بابت به روزرسانی وبلاگ به این دلیل بود که نتوانستم مقاله ای را که آقای دکتر مخدوم در مورد حفاظت  و حمایت از محیط زیست نوشته بودند،  پیدا کنم 
مجبور بودم یا با ایشان قرار ملاقات تنظیم کنم و یا از سایر دوستان مقاله را پرس و جو کنم 

بالا خره پس از 20 روز پیگیری آقای دکتر مخدوم  را ملاقات کردم و  ایشان لطف کردند و مقاله را دادند

جالب اینجاست دقیقا پس از  ملاقات با دکتر مخدوم این مقاله نیز توسط آقای دکتر ابوالقاسم خالقی زاده برای من ارسال شد 

و اما اصل مطلب و تعاریف با توجه به مقاله آقای دکتر مخدوم 

اندوخته (Natural Reserves):

کل موجودی کره زمین که سالانه به آن اضافه می شود 

منابع طبیعی (Natural Resourses):

بهره وری یا بهره برداری از اندوخته ها همراه با طرح و تبدیل آن به منابع طبیعی

مانند طرح های آبخیزداری، پارکداری و. 

تفاوت بهره وری و بهره برداری: بهره برداری یعنی محصولی به دست بیاید که مستقیما قابل تبدیل به پول باشد مثل فروش درخت اما بهره وری یعنی محصولی به دست بیاید که مستقیما قابل تبدیل به پول نیست مثل استفاده از هوای شهر

تفاوت حفاظت و حمایت از محیط زیست:

Conservation

حفاظت از محیط زیست» یعنی اینکه اندوخته طبیعی را با طرح ریزی تبدیل به منابع طبیعی کنیم و از آن مثلا بهره وری توریستی کنیم و همزمان با توسعه آن به نگهداری از آن بپردازیم اما

Protection

حمایت از محیط زیست» یعنی اینکه بدون داشتن طرح و برنامه تنها از اندوخته نگهبانی کنیم.

بنابراین می توان از منابع طبیعی برداشت کرد ولی با محاسبات دقیق کارشناسی و تحت کنترل و نظارت  
لینک دانلود مقاله 

ممنون میشم در بخش نظرات دیدگاه های شما عزیزان را مشاهده کنم 
بهاری باشد وجودتان 

حفاظت از محیط زیست یا حمایت از محیط زیست ؟

روز یوزپلنگ ایرانی

ویزای تحصیلی چیست؟ | هزینه، شرایط و بهترین کشور ها برای تحصیلی

بهره ,محیط ,دکتر ,مقاله ,طبیعی ,آقای ,از محیط ,بهره وری ,محیط زیست ,آقای دکتر ,تبدیل به

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

*شهادت حقیقتی عظیم*